---

skitliv.

---

gräver ned mig i en liten ångestbubbla [bestående av 4 hörn, såklart.]. dricker två glas rödvin och har liksom inte gjort annat än dagdrömt om dig sedan en vecka tillbaka. något som konstigt nog börjar likna vid en slags besatthet en sådär dryga två månader sedan vi sågs sist. framsteget är att jag i stället för att tänka att jag går ut varje kväll för att få en chans att se dig, aldrig går ut överhuvudtaget för att jag vet att möjligheten att se dig ikväll inte ligger i någon direkt majoritet.
sådär i efterhand är det väl klart att jag inte ser det som ett framsteg, nej. snarare ett bevis på hur beroende jag är av din, eller någon annans, närvaro. jag vet ju att så fort jag befinner mig mellan någon annans bommulslakan kommer jag ha glömt dig och koncentrerat min uppmärksamhet åt annat håll.
ett tack och förlåt till alla er stackars testosteronsjälar som lyckats genomlida min fiktiva tvångströja. hädanefter skall jag bara utsätta denna för konservativt kontrollkrämpande kristna män som förväntas genomlida mig livet ut.

"mmh pojknackar alltså är det fiiiiiiiinaste som finns." beijerfitta.

RSS 2.0